Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

SUCCESVOL TMF CLUBCAM FEEST VERDER IN TOONAANGEVENDE CLUBS

NIEUWE REEKS TMF CLUBCAM OP ZATERDAG 28 MAART VAN START

Amsterdam, 27 maart 2009

Na een zeer succesvolle eerste reeks van TMF Clubcam, gaat aanstaande zaterdag een nieuwe reeks van start. Wekelijks wordt via een unieke IP verbinding live contact gemaakt met de meest toonaangevende clubs van Nederland, waarbij TMF haar kijkers laat zien wat er in de clubs gebeurd. Het bekijken van de beelden uit je favoriete club blijkt een absolute hit onder de jongeren.

Vanaf de allereerste uitzending heeft TMF Clubcam goed gescoord bij de doelgroep, waarbij marktaandelen zijn behaald van meer dan 10%. Het was zelfs een van de best bekeken programma's op de zender. Het blijkt dat vooral jongeren die zelf ook uitgaan, meer kijken naar het interactieve programma dan jongeren die thuis blijven op zaterdagavond.

Bij de nieuwe reeks is het ook mogelijk om je op te geven voor het 'hosten' van de show. Wil jij live vanuit de beste clubs van Nederland verslag doen van het uitgaansleven? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je motivatie met foto of filmpje en je telefoonnummer mailen naar clubcam@tmf.nl.

Vanwege het grote succes worden de uitzendingen van TMF Clubcam - deel 1 herhaald, vanaf 3 april, op de vrijdagavond van 22.00 t/m 23.00 uur op TMF.

Het principe
Via livestream kan vrijdag en zaterdag online op www.tmfclubcam.nl in 14 geselecteerde clubs een kijkje genomen worden. Via een vaste Clubcam is te zien wat er op de dansvloer gebeurd en kan er realtime geluisterd worden naar de muziek die gedraaid wordt in de club. Iedere zaterdagnacht wordt vanaf 00.30 uur TMF Clubcam uitgezonden op TMF. In dit programma krijgen twee, vooraf aangekondigde, discotheken tijdens de TMF Clubcam Party een camerateam op bezoek en strijden op een positieve manier een onderlinge 'battle'. De tv-kijker kan, middels het sturen van een sms of inbellen, instructies geven aan de clubcam, waarbij de cambesturing overschakelt naar 'camcontrol'. Indien er in de clubs tv- of projectieschermen aanwezig zijn kunnen de bezoekers de tv-uitzending dus live volgen!

Clubs
De tweede serie is in samenwerking met de volgende 14 clubs:

Maart
28-03-2009: Bobs Uitgeest & Time Out Gemert

April
04-04-2009: Hollywood Rotterdam & 't Haofke Roermond 11-04-2009: Skopje Beilen & De Kelder Hank 18-04-2009: Podium Hardenberg & Locomotion Zoetermeer 25-04-2009: The Palace Groningen & Alcatraz Sneek

Mei
02-05-2009: Harders Plaza Harderwijk & De Linde New Style Groesbeek 09-05-2009: Empire New York Hengelo & Fox Stadskanaal

TMF Clubcam: vanaf zaterdag 28 maart elke zaterdag om 00.30 uur op TMF

Vanaf vrijdag 3 april wordt de eerste serie van TMF Clubcam herhaald van 22.00 uur tot 23.00 uur.


- EINDE BERICHT -