Warchild


John Lennon 40 jaar later opnieuw in Bed for Peace!

Bed in for Peace 2009
Marcel Gootjes wordt niet voor niets de Schiedamse Lennon genoemd. Hij lijkt namelijk sprekend op de oud-Beatle John Lennon! Bijna dagelijks roepen mensen dat hij iets moet doen met deze gelijkenis. En zo geschiede. Geïnspireerd door de Bed-in-for-Peace actie van John Lennon en zijn geliefde Yoko Ono veertig jaar geleden bedacht Marcel dat hij ook een paar dagen in bed gaat liggen. Samen met TV presentatrice Jet Sol duikt hij op 29 maart het bed in. Net als John Lennon in 1969 vraagt Marcel op deze manier aandacht voor wereldvrede. Daarnaast laat hij zich per uur of per dag sponsoren voor War Child zodat wij ons kunnen inzetten voor een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.

Euromast
Vanaf 29 maart ligt Marcel op 100 meter hoogte in de Rotterdamse Euromast die de unieke hotelkamer geheel gesponsord beschikbaar stelt. Het lukte Marcel helaas niet om de originele kamer in het Hilton te boeken.

Yoko Ono
Yoko Ono, de geliefde van de inmiddels overleden John Lennon, is erg blij met de Bed- in-for-Peace actie van Marcel Gootjes. Ono schenkt zelfs op haar website aandacht aan de Schiedamse 'John Lennon'.

Wat kun jij doen?
Sponsor Marcel en steun War Child! Ga snel naar http://bedinforpeace.hyves.nl/ of www.artfamily.nl