RTL Group

Nieuwe reeks succesvol Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda De Mol

Vanaf zondag 29 maart presenteert Linda de Mol een nieuwe reeks van het succesvolle RTL 4-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht, waar eind vorig jaar wekelijks 1,7 miljoen mensen naar keken. In deze spannende spelshow draait alles om de zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde vijf miljoen euro.

Maar liefst vijfhonderd kandidaten dingen mee naar die ene finaleplaats in de spectaculaire Gouden Koffer Finale. De gelukkige die de finale haalt, kiest dan vervolgens één koffer, maar de vraag blijft welk bedrag erin zit. Dit kan variëren van één eurocent tot en met vijf miljoen euro. Tijdens de finale onderhandelt de finalist met de bank, die op basis van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist.

Iedere aflevering maakt iemand in het land, die ook deelnemer is aan de Nationale Postcode Loterij én hetzelfde koffernummer toegewezen heeft gekregen als het nummer van de koffer die de finalist heeft gekozen, óók kans op de hoofdprijs. Uiteindelijk wint hij of zij hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Tevens is in elke aflevering aandacht voor de goede doelen die worden gesteund door de loterij.

Uitzending: RTL 4, vanaf zondag 29 maart, van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Website: rtl.nl/miljoenenjacht

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal van Linda de Mol is op te vragen bij onze afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-6718553. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718482 of danielle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken