Kim Feenstra coacht aanstormende modellen.

27/03/2009 14:14

Talentenbeurs

Holland Next Topmodel winnares Kim Feenstra, coacht op de Talentenbeurs op 29 Maart aspirant modellen.

De Talentenbeurs is dé gelegenheid voor aanstormend talent om informatie in te winnen en zichzelf te presenteren aan de juiste mensen uit de industrie, zoals artiestenmanagers, radiozenders, tv-producenten, castingbureaus, modellenbureaus en andere vakspecialisten en talentscouts. Kim coacht en beoordeelt daar samen met Miss World Nederland 2008 Melissa Sneekes, modellenscout van Max Models Mike Eland en castingdirector Arjan Boot de nieuwe gezichten.

Kim: "Initiatieven als de Talentenbeurs juich ik dus van harte toe. Als startend model zoek je op het internet naar de informatie die je als startend model van pas komt. Hoe vertrouw je een fotograaf, hoe presenteer je jezelf bij de modellenbureaus, waaraan moet een professionele portfolio voldoen? De antwoorden op dit soort vragen vind je door op de Talentenbeurs te netwerken met de vele aanwezig scouts.

Zo maakt het winnende model kans op een modellencontract, kan het winnende zangtalent een promotie pakket t.w.v. maar liefst 15.000 euro winnen, bestaande uit een singlecontract, studio- en foto-opnamen, promotie, radiopluggen, management, boekingen, enz.. Het model wint fotoshoots, wordt geïntroduceerd bij vele potentiële opdrachtgevers en kan wanneer dat wenselijk is rekenen op een professioneel management. Kortom; daadwerkelijk een opstap naar een professionele carrière als artiest.

Meer informatie en kaartverkoop: www.talentenbeurs.nl. Een dagkaart kost 14,-

in de voorverkoop en 15,- aan de deur. Het evenement vindt plaats op zondag 29 maart 2009 en is geopend van 11:00 tot 19:00 uur.

PERSBERICHT variant:

WHERE TALENT MEETS THE INDUSTRY!

Talentenbeurs coacht en lanceert aanstormende talenten!

Talent of niet, wie gelooft in de showbizzdroom is op 29 Maart op de Talentenbeurs in Marcanti in Amsterdam. Tijdens deze unieke beurs betreden aanstormende talenten het podium in Marcanti in Amsterdam, voor sommigen wellicht de eerste stappen 'in the spotlights'.

Aanstormende en gevestigde artiesten zij aan zij.

Daarnaast treden artiesten zoals Dewi, Des' Ray, Pauline, Oren Schrijver, Joost Buitenweg en Marloes van der Wel (Radeloos) op, of beoordelen en coachen aanstormende talenten.

De Britse Mia Silvas, de zus van Lucy Silvas, draagt Nederland een warm hart toe en zal dit voorjaar een uitgebreide tour doen door Nederland, naast de release van haar debuutalbum 'A Lot Like Me', wat al in Engeland uitgekomen is. Waaronder dus haar optreden op de Talentenbeurs.

De Talentenbeurs is het grootste talentenplatform van Nederland. Het is een informatie- en auditieplatform voor alle entertainmenttalenten, zowel voor als achter de schermen. Je kunt kijken maar ook zelf meedoen aan audities en optredens, deelnemen aan workshops, demonstraties, contesten en dancebattles. Hiermee is de Talentenbeurs dé gelegenheid voor aanstormend talent om informatie in te winnen en zichzelf te presenteren aan de juiste mensen uit de industrie, zoals artiestenmanagers, radiozenders, tv-producenten, castingbureaus, modellenbureaus en andere vakspecialisten en talentscouts.

Zo kan het winnende zangtalent een promotie pakket t.w.v. maar liefst 15.000 euro winnen, bestaande uit een singlecontract, studio- en foto-opnamen, promotie, radiopluggen, management, boekingen, enz.. Kortom; daadwerkelijk een opstap naar een professionele carrière als artiest. Niet voor niets heeft Talentenbeurs als slogan: "Where talent meets the industry!"

Meer informatie en kaartverkoop: www.talentenbeurs.nl. Een dagkaart kost 14,-

in de voorverkoop en 15,- aan de deur. Het evenement vindt plaats op zondag 29 maart 2009 en is geopend van 11:00 tot 19:00 uur.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.talentenbeurs.nl/


Noot voor de redactie:

EINDE PERSBERICHT, Noot voor de redactie,