Politie Gelderland-Zuid

Ongeval A15

Lienden, 29-03-2009 o Zaterdagmiddag rond kwart over twee werd een ongeval op de A15 ter hoogte van Lienden gemeld. Daar waren drie personenautos bij betrokken. Het ongeval ontstond doordat een auto moest afremmen en andere auto's in botsing raakten. Zij reden vanuit Kesteren in de richting van Rotterdam.

Het voorste voertuig moest afremmen voor een file vóór de auto waardoor deze op de linkerbaan tot stilstand kwam. Een tweede auto daarachter werd door een derde auto daar weer achter geraakt en deze derde auto raakte ook daarbij de eerste auto.

Bekneld
De bestuurder van de eerste auto raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Tiel. De tweede en derde auto zijn vanwege de beschadigingen afgevoerd. De inzittende van de tweede auto kwam met de schrik vrij. In het derde voertuig zaten drie inzittenden. De bestuurder, een 35-jarige vrouw uit Tiel, zat bekneld en is door de brandweer uit de auto gehaald. De twee passagiers, waaronder een kind van 2 zijn ook naar het ziekenhuis in Tiel gebracht voor behandeling aan hun verwondingen.
De dienst verkeersongevallen-analyse heeft de toedracht van het ongeval in kaart gebracht. (13)

Laatst gewijzigd 29-03-2009 10:19 | © Regio Gelderland-Zuid |