Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 12.00 uur

Utrecht, 29-03-2009

Geslagen

ZEIST- Op zondagochtend werd een jongen geslagen en zijn fiets gestolen. Omstreeks 01.30 uur fietste een 17-jarige jongens uit Odijk over de Driebergseweg. Uit tegenovergestelde richting kwamen een vijftal jongen van een jaar of 18. Twee jongens uit de groep spraken de jongen aan en gaven hem vervolgens enkele klappen. De jongen viel vervolgens op de grond en zijn fiets met opvallende paarse fietstassen werd meegenomen. De politie werd gewaarschuwd en de fiets werd in de omgeving weer aangetroffen. Van de daders ontbreek ieder spoor. De jongen hield een pijnlijk hoofd over aan de mishandeling. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Binnensticht.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 19.50 uur werd de 56-jarige man uit Utrecht gecontroleerd op de Utrechtseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 835 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De man was al eerder gepakt voor het rijden onder invloed en toen was zijn rijbewijs al ingenomen.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 03.50 uur werd de 28-jarige man uit Zeist gecontroleerd op de Laan van Vollehoven. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 685 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.