Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht, 29-03-2009

Rijden onder invloed

RHENEN- Op zondagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 04.00 uur werd de 43-jarige man uit Veenendaal gecontroleerd op de Lijnweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 695 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Fietsengooier aangehouden

VEENENDAAL- Op zaterdagavond werd een fietsengooier aangehouden. Omstreeks 23.30 uur kreeg de politie de melding dat een man fietsen tegen ruiten aan het gooien was aan de Veenslag. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen de vernieler aan. De 23-jarige man uit Veenendaal werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. Voor zover bekend zijn er geen ruiten vernield.

Autodief aangehouden

VEENENDAAL- Op vrijdagavond werd een autodief aangehouden. Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een auto aan de Trommelaar. Agenten gingen direct ter plaatse en konden een 16-jarige jongen uit Veenendaal op heterdaad aanhouden. Hij werd ingesloten voor verhoor.