Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt verkrachting

Datum: 29-03-2009
Tijd bericht: 15:05
Plaats: Venlo

Zondagmorgen tussen 4 uur en 4.45 uur (zomertijd) is een 18 jarige vrouw uit Velden door een onbekende man van haar fiets geduwd, in de berm gesleurd en gedwongen tot onzedelijke handelingen. De politie is gestart met een onderzoek en is dringend op zoek naar getuigen.

Rond 4 uur 's morgens fietste de 18-jarige vrouw vanuit Venlo naar Velden. Op de Nijmeegseweg, ter hoogte van de bushalte bij het Van der Valk hotel werd de vrouw door een onbekende man van haar fiets getrokken. De man overmeesterde de vrouw en dwong haar tot onzedelijke handelingen. Hij liet de vrouw achter en fietste hard in de richting van Venlo. De verdachte had donker kort haar, donkere wenkbrauwen en hij was ongeveer 1.85 meter groot. Hij heeft een breed postuur en een getinte huidskleur. De politie komt graag in contact met getuigen van deze zaak of mensen die de man zondagmorgen tussen 4 en 4.45 uur hebben zien fietsen op de Nijmeegseweg. Het is ook mogelijk dat getuigen de man op de Nijmeegseweg hebben zien staan.

Heeft u de man zien staan of fietsen, kent u iemand die aan dit signalement voldoet, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000