Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Natasja Voordes en koor geven
live concert op de Betteld

DOETINCHEM - Natasja Voordes uit Doetinchem en de Euphonion Singers uit Wilsum geven op zondag 29 maart om 15.00 uur een groots en gratis gospelconcert op De Betteld. Het koor bezoekt dit weekend de Achterhoek en zal gaan werken aan concentratie, zangtechniek, saamhorigheid en presentatie.

Natasja Voordes woont in Doetinchem en is inmiddels een bekende gospelzangeres in de Achterhoek en ver daarbuiten. Nadat ze samen heeft gezongen met Marco Bakker en opgetreden heeft in de Soundmixshow van Hennie Huisman is ze zich na haar bekering toe gaan leggen op gospelmuziek en lofprijzingsongs. Vorig jaar bracht ze haar eerste cd uit getiteld "Wijs mij de weg". Onlangs heeft ze opgetreden in de tv-programma's 'Hour of Power' en 'De man met de boodschap' van David Maasbach.

De Euphonion Singers, opgericht in 1971 door Anton Jansma, zijn een uniek vijf stemmig koor met circa 90 leden. De koorleden komen uit verschillende provincies van ons land en hebben diverse leeftijden en verschillende levensovertuigingen. De Euphonion Singers hebben van oudsher een breed repertoire in veel uiteenlopende muziekstijlen met een unieke uitstraling. Dat wordt mede bepaald door de onconventionele zangtechniek, de veelstemmige arrangementen en de veelheid van muzieksoorten. Het varieert van opzwepende gospel tot lichtvoetig klassiek en van verstilde ballades tot rauwe blues en dance. Meerdere malen was het koor op de Nederlandse radio en televisie te zien en te horen. Het koor heeft inmiddels 11 geluidsdragers op haar naam staan. Recente cd's zijn "Great Journey", "Don't give it up" en "Holy Night". Uniek aan deze cd's is dat ze geheel in eigen beheer en in eigen studio zijn opgenomen en is afgemixt door koorleden.

Iedereen is van harte uitgenodigd op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem om dit concert mee te maken. De toegangsprijs is gratis.

EINDE PERSBERICHT