Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AMSTERDAM 26 maart 2009

Cozy Productions en OneFourOne Collective presenteren: Mind The Gap

Op zondag 29 maart a.s. is de alweer derde editie van Mind The Gap. Deze open mic voor woordkunst is een succesvolle avond die elke laatste zondag van de maand plaatsvindt in Studio-K.

Mind The Gap is een laagdrempelig platform waar taalliefhebbers samenkomen en hun werk presenteren. Waar het experiment ruimte krijgt, waar woordkunst ontstaat en gehoord wordt. Het is een avond waar spoken word artiesten, dichters, mc's, singer-songwriters en schrijvers het podium beklimmen. De avond wordt gehost door JNM. Op taalloze momenten verzorgt DJ SNEF de muziek.

Tijdens deze editie zullen er artiesten van gevarieerde achtergronden hun werk presenteren. Voor het eerst zal Christy Irosemito haar ding doen. Rufus Kain en Jewah die enige malen bij Mind the Gap zijn geweest, zullen hun poëtische rapteksten voordragen. Raja Felgata, bekend van o.a. Goedemorgen Nederland, is behalve op televisie ook steeds meer te aanschouwen op spoken word avonden. Ook worden er gedichten voorgedragen door Casablanca Connect en Lady Lullaby. Daarnaast hebben Sendar & Reezz begin dit jaar het hiphopalbum Koek & Zopie uitgebracht. De Nederlandstalige plaat, staat vol grote mensenrap met een positieve ondertoon. Voor hun optreden op Mind The Gap laten ze de beats achterwege en brengen ze hun nummers acapella ten gehore. Tot slot mogen natuurlijk de Poetry Circle Nowhere artiesten niet ontbreken . Met deze getalenteerde woordkunstenaars in het programma, zal Mind The Gap ongetwijfeld weer voor een inspirerende avond zorgen.

Wil je zelf ook het podium op? Schrijf je dan in via www.cozyproductions.nl. Inschrijven kan ook op de avond zelf, mits er nog plek is natuurlijk. .

Datum : zondag 29 maart
Locatie : Studio-K (Timorplein 62, Amsterdam)
Aanvang : 20.00 uur
Entree gratis

. SPEAK YOUR MIND

Mogenlijk gemaakt door: OneFourOne Collective, Cozy productions, SJA en Studio-k.

Noot voor redactie: