Gemeente Tilburg

Nummer
2009119CS
Datum
27 maart 2009

Concernstaf
Gemeentelijke Onderscheiding

Gouden speld van de gemeente Tilburg voor de heer L.E.R.M. (Luud) Smulders bij zijn 25-jarig jubileum als bestuurslid-coach van jeugdkegelclub "de Kegelvlegels"
E M B A R G O TOT ZONDAG 29 MAART 2009 14.00 UUR.
Naam L.E.R.M. Smulders
adres Hoefblad 84, 5684 JS Best
geboortedatum 8 januari 1950
soort onderscheiding gouden speld van de gemeente Tilburg uitreiking door drs. J. Hamming, loco-burgemeester van Tilburg plaats/ tijd bij gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als bestuurslid/coach van jeugdkegelclub "de Kegelvlegels" tijdens de jubileumreceptie op zondagmiddag 29 maart 2009 vanaf 12.30 uur in café-restaurant De Druiventros, Bosscheweg 11 te Berkel-Enschot.

Bijzonderheden:
De heer Smulders heeft zich van jongs af gedurende enige decennia verdienstelijk gemaakt voor de kegelsport in het algemeen en voor de beoefening van die sport door de jeugd in het bijzonder. Hij zet zich in allerlei vormen in voor de jeugdleden van "de Kegelvlegels". Velen van hen zijn in de loop der jaren doorgestroomd naar een reguliere seniorenclub. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor uiteenlopende bestuursfuncties en activiteiten bij verschillende Tilburgse kegelclubs alsmede in het verleden bij de Tilburgse Kegelbond, thans de Midden- Brabantse Kegelbond.
Met de gemeentelijke onderscheiding wordt de waardering van het gemeentebestuur voor zijn jarenlange belangenloze inspanningen tot uiting gebracht. Contactpersoon:
Cees van Loon, Concernstaf, telefoon 013 - 542 9015