Gemeente Zandvoort


Sluit op 29 maart de Circuitrun sportief af doe de Dorpsrun

Tijdens de 2e Runner's World Zandvoort Circuit Run, die op 29 maart aanstaande gelopen wordt, pakt Zandvoort groots uit. Met een leuk programma, dat barst van de sportieve activiteiten, viert de badplaats het loopevenement. Ter afsluiting van alle activiteiten wordt de Dorpsrun Zandvoort georganiseerd.

Route
De Dorpsrun is een ludieke estafette voor Zandvoortse teams uit alle geledingen van de bevolking. Te denken valt aan teams van sportverenigingen, buurten, bedrijven enzovoorts. Het parcours van deze estafette loopt door het oude dorp, de zogenaamde Noordbuurt, die begrensd wordt door de Haltestraat, de Zeestraat, de Burg. Engelbertstraat en de Kerkstraat.

Inschrijven
De Dorpsrun Zandvoort is een waardige afsluiting van misschien wel de sportiefste dag van het jaar. Vorm een team en schrijf je in. Dat kan nu meteen - klik hier.

Passend
De Dorpsrun hoort helemaal bij de doelstellingen van Gemeente, ondernemers en inwoners. Zij hebben alle belang bij een leuk, gezellig en drukbezocht loopfestijn. De inzet is dan ook om van de 2e Runner's World Zandvoort Circuit Run -kortweg circuitrun- een bruisend dorpsfeest te maken dat alle betrokkenen wat te bieden heeft.

Speciaal comité
Het comité Dorpsfeest Circuitrun 2009 is opgericht om van de tweede circuitrun een groots feest te maken, waarbij het centrum van Zandvoort inhaakt op het loopevenement, waardoor inwoners en ondernemers maximaal profijt trekken van de circuitrun.

Programma
Om deze loop meer bij de Zandvoortse bevolking en hun gasten te laten leven, worden er daarom tussen 12.00 uur tot 17.00 uur uur diverse festiviteiten, wedstrijden en sportieve demonstraties tijdens en na de circuitrun georganiseerd. Benieuwd naar het programma? - klik hier en kijk deze speciale website eens rustig door.

Succes
Ondertussen lijkt deze tweede circuitrun een groots evenement te worden. De organisatoren houden rekening met de komst van ongeveer 15.000 lopers, waaronder nationale en internationale toppers. De tweede circuitrun wordt daarmee meteen de grootste 'run' van Noord-Holland.