Deelgemeente Charlois Rotterdam

Talentenjacht voor Ortel Dunya Festival

Sta jij op 31 mei op het podium tijdens het Ortel Dunya festival in het Park bij de Euromast? Het zou zomaar kunnen! Tenminste: als je meedoet aan een van de voorrondes van Ortel Dunya On Tour. Op 29 maart is er zon voorronde in Lokaal Cultuur Centrum Larenkamp aan de Slinge 303 in Zuidwijk.

Het Ortel Dunya Festival gaat net als vorig jaar op tour door Rotterdam: op 3 mei (Feijenoord), 10 mei (Kralingen-Crooswijk) en 17 mei (Hoogvliet). Hiermee kunnen de inwoners van Rotterdam voorproeven van het festival én meedoen. Getalenteerde Rotterdammers die wonen in de deelgemeenten Charlois, Feijenoord, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk en Hoogvliet kunnen zich inschrijven en maken kans op een optreden tijdens het Ortel Dunya Festival. Dunya biedt zo de ruimte aan Rotterdammers om zich te profileren op het gebied van wereldmuziek, -poëzie en -dans. De inschrijving is vorige week gestart. Aanmelden kan via www.dunya.nl .

Na de drie voorrondes (14, 21, 29 maart) in de LCCs van de deelnemende deelgemeentes, stromen de winnaars door naar een workshopdag (12 april) en finale (24 mei) in het World Music & Dance Centre. Daar bepaalt de jury uiteindelijk wie er de felbegeerde podiumplek wint op 31 mei.

De voorronde in LCC Larenkamp op 29 maart begint om 19.30 uur. De toegang is 3,--