Wiep wint singlecontract en artiestenpromotie op de Talentenbeurs.

29/03/2009 23:06

Talentenbeurs

Wie gelooft in de showbizzdroom was op zondag 29 maart op de Talentenbeurs in Marcanti in Amsterdam. Tijdens deze unieke beurs betraden honderden aanstormende talenten op het gebied van zang, dans, modellen, presenteren, acteren en meer het podium. Voor sommigen waren dat de eerste stappen 'in the spotlights' en voor de meer gevestigde artiesten was het een unieke netwerk gelegenheid.

Zo waren er artiestenmanagers, radiozenders, tv-producenten, castingbureaus, modellenbureaus en talentscouts aanwezig. Modellen werden gecoached en beoordeeld door o.a. Kim Feenstra en de zangtalenten traden zij aan zij op met gevestigde artiesten zoals Dewi, Pauline, Joel, Des'Ray en Mia Silvas.

Wiep Laurenssen uit Zeeland won de titel zangtalent 2009 en hiermee een artiesten promotie pakket t.w.v. maar liefst 15.000 euro, bestaande uit een singlecontract, studio- en foto-opnamen, promotie, radiopluggen, management, boekingen, enz.. Kortom; daadwerkelijk een opstap naar een professionele carrière als artiest.

Wiep vertelt: "Het is natuurlijk een enorme verrassing om uit honderden kandidaten te zijn gekozen. Ik ben al enige tijd serieus met dit vak bezig en zit op de Rock academie in Tilburg. Ik kwam naar de Talentenbeurs vanwege de prachtige gelegenheid om in korte tijd met de juiste mensen uit de muziekindustrie in contact te kunnen komen."

Wiep verteld over het door haar gewonnen prijzenpakket "Ik ben erg blij met deze kans die ik met beide handen zal aangrijpen en zie ernaar uit om samen te werken met de scouts van de Talentenbeurs, van de Strengholt Music Group en CNR Entertainment".

Meer informatie over Wiep en de andere winnaars van de Talentenbeurs; zie www.talentenbeurs.nl.






EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,