Politie Limburg-Noord

Recherche Venray doet beroep op Brabantse inwoners ivm overval
Datum: 29-03-2009
Tijd bericht: 21:55
Plaats: Wanssum

De recherche van het district Venray roept de hulp in van het publiek bij het oplossen van een overval die in januari van dit jaar plaats vond. In de uitzending van Avro's Opsporing Verzocht werd op dinsdag 3 februari al eerder aandacht besteed aan deze overval maar heeft de zaak nog niet kunnen oplossen.

Deze overval vond plaats op vrijdag 23 januari op een tankstation in Wanssum. Een 18-jarige medewerker van het tankstation werd door een gemaskerde man onder bedreiging van een vuurwapengedwongen zijn bankpas af te geven. Hierna heeft de overvaller binnen enkele minuten gepind. Hiervan zijn opnames gemaakt die de zien zijn tijdens de uitzending. De man draagt namelijk een opvallende jas.

De politie van Limburg Noord richt zich nu dus specifiek op de Brabantse kijkers door de beelden te laten zien in het opsporingsprogramma op maandag 30 maart. Dit programma van Omroep Brabant, genaamd Bureau Brabant is voor alle inwoners in Brabant te zien op maandag om 18.00 uur en maakt deel uit van een nieuwscarrousel tot de volgende dag, dinsdag 17.00 uur. De foto van de dader is ook te zien op de internetpagina van de politie Limburg Noord: www.politielimburgnoord.nl onder opsporingsberichten.