Gemeente Schiedam


Maart 2009

Het Stadserf op 30 maart

24 maart 2009

De gemeenteraad verwelkomt u op HET STADSERF

PROGRAMMA
Maandag 30 maart 2009 van 20.00 uur tot 23.00 uur Gespreksleider is de heer R.A. Oosthof
ONDERWERP : Schiedam en zijn Binnenstad
VOOR WIE : Vrije toegang voor iedereen: burgers, organisaties en politici
WAAR : Beatrix Feestzaal, Lange Kerkstraat 70
AANVANG : 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur

Op maandag 30 maart a.s. gaat Het Stadserf de stad in. De ontmoeting tussen publiek en politiek vindt deze keer plaats in zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat.
Het thema van Het Stadserf is de binnenstad in relatie tot Schiedam als geheel.
Kan Schiedam uitgroeien tot een toeristische topattractie in de Randstad?
Moet het winkelaanbod drastisch op de schop?
Moet parkeren mogelijk blijven langs de grachten of gaan we op of onder de grachten parkeren?
Misschien heeft u ook vragen die in lijn liggen met het bovenstaande of heeft u één of meerdere antwoorden paraat. Heeft u een idee dat u eindelijk aan de wereld kwijt wilt?
Als dat zo is, dan bent u van harte welkom op Het Stadserf. Maar misschien wilt u eerst eens alleen maar kennis nemen van wat er zo al over tafel gaat. Ook dán bent van harte welkom. Vanwege de verwachte grote opkomst verzoeken wij u zich aan te melden op griffie@schiedam.nl. De inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst.
Circa dan 500 personen en bedrijven hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Wilt u de notitie Binnenstad Anders Bekeken lezen? Dat kan via deze pagina. Onderop de pagina die dan verschijnt wordt Het Stadserf van 30 maart genoemd. Door daarop te klikken krijgt u de mogelijkheid het bestand van uw keuze te openen.
Zelf iets aan de orde stellen in Het Stadserf?Als u in een Stadserf zelf iets onder de aandacht van raadsleden en bewoners wilt brengen, dan kunt u contact opnemen met de griffier van de gemeenteraad, de heer J. Gordijn, te bereiken via telefoonnummer 010-2191041 of via email: griffie@schiedam.nl. Vervolgens wordt met u overlegd, welke aanpak de beste is voor uw onderwerp. De data waarop Het Stadserf plaatsvindt zijn te vinden op www.schiedam.nl.
Klik hier voor meer informatie.