Ingezonden persbericht

Hét boek voor vaderdag: Papa, ik help je wel met opvoeden

Eigenwijze opvoedtips van kinderen

Papa's kunnen wel wat hulp gebruiken bij het opvoeden van hun kinderen. Ze geven sneller toe, zijn niet altijd even consequent en laten zich door hun oogappeltjes maar al te gemakkelijk verleiden om onnodige spullen voor hen te kopen. Vaders krijgen nu hulp uit onverwachte hoek: van de kinderen zelf!

Presentator, zanger en producent Bart Bosch kreeg na zijn verkiezing tot 'Papa van het jaar 2008' zoveel leuke reacties, dat hij besloot een boek te schrijven over het vaderschap. Het werd Papa, ik help je wel met opvoeden, hét Vaderdaggeschenk van het jaar 2009. In dit boek geven kinderen opvoedkundige tips aan hun eigen en andere vaders. Bart, zelf vader van drie kinderen, ging op bezoek bij kinderen van bekende en onbekende Nederlanders om die opvoedtips te verzamelen. Dat leverde hem - en daarmee de lezer - een grappige, eigenwijze en uniieke kijk over opvoeden op.

Orthopedagoge Lieve van Geldrop, medeoprichtster van Stichting De Ster, waarvan Bart Bosch ambassadeur is, voorzag Papa, ik help je wel met opvoeden van deskundig commentaar. Daarmee is het boek meer dan een vrolijke en eerlijke verzameling tips: het is een onmisbaar boek voor elke liefhebbende papa!

De auteur:

Presentator, entertainer, zanger en producent Bart Bosch is bekend van vele televisie programma's. Tevens produceert hij kinder-cd's en had als zanger een hit met het nummer Laat me. Bart Bosch is ambassadeur voor Stichting de Ster, een stichting die onzekere kinderen een steuntje in de rug biedt. www.bartbosch.nl

Papa, ik help je wel met opvoeden

Bart Bosch

Gebonden, 144 pagina's

ISBN 978 90 215 4588 2

Prijs: ¤ 14,95

Verschijningsdatum: half mei 2009