Ingezonden persbericht

Simac Datacollect lanceert Simac Web Survey in Nederland

Ede, 30 maart 2009 - Simac Datacollect, specialist in het automatiseren van formulier- en documentstromen, lanceert Simac Web Survey, een produkt van Gravic. Met dit pakket kunnen klanten en relaties op een laagdrempelige en goedkope manier worden benaderd voor enquêtes. Online enquêteformulieren kunnen hierdoor op een gemakkelijke manier worden gecreëerd, gepubliceerd en verwerkt.

Simac Web Survey is erg gebruiksvriendelijk. Daardoor is het mogelijk om zelf eenvoudig enquêteformulieren te ontwerpen. Zodra het formulier gereed is, kan het op Internet worden gepubliceerd en kunnen de uitnodigingen om de vragen te beantwoorden per e-mail worden verstuurd. Het pakket is te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals project- en productevaluatie, tevredenheidonderzoeken onder medewerkers en klanten en voor toetsing. Met Simac Web Survey kan, bij voldoende respons, direct worden gestart met het analyseren van de antwoorden.

"Men heeft tegenwoordig behoefte aan snel beschikbare en correcte informatie. Veel bedrijven willen leren van de ervaring van hun klanten, een extra professioneel contactmoment creëren of anonieme evaluatie mogelijk maken", zegt Peter Bouwmans, directeur van Simac Datacollect. "Natuurlijk is het mogelijk om klanten en relaties via een brief of de telefoon te benaderen. Simac Web Survey is echter een goedkoop alternatief met veel voordelen."

Simac Datacollect, Ampèrestraat 36, 6716 BN Ede.
Telefoon: 0318-649699. Website: www.datacollect.nl .

Over Simac Datacollect
Simac Datacollect, onderdeel van het aan de Euronext genoteerde Simac Techniek NV, is gespecialiseerd in het automatiseren van documenten en documentstromen (documenten in de breedste zin van het woord). Aan de ene kant betreft dat de traditionele insteek: door middel van scannen het papieren document omzetten naar digitale informatie. Aan de andere kant zijn we in staat om bestaande papieren formulieren en documenten beschikbaar te maken via een web browser en/of portal zodat er geen papier meer aan te pas komt. Het dienstenaanbod varieert van relatief eenvoudige standaardoplossingen tot en met complexe maatwerkoplossingen.
Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. De kernactiviteiten zijn systeemintegratie, dienstverlening en ontwikkeling met betrekking tot ICT-infrastructuren, ICT-applicaties en industriële elektronica & automatisering. Het aantal medewerkers binnen de kernactiviteiten bedraagt ruim 800.