Gemeente Nuth


Tijdelijke verheershinder omgeving Diepestraat en Kampstraat, Arensgenhout

Maandag 30 maart start Heijmans infra met de werkzaamheden in Kampstraat als onderdeel van de reconstructie van de Diepestraat.

Hiervoor zullen tijdelijk wegen niet of minder goed bereikbaar zijn:

Â


- vanaf maandag 30 maart zal de Kampstraat vanaf kruispunt met Diepestraat tot aan huisnummer 30 geheel worden afgesloten

Omleidingen:

o verkeer vanuit de Diepestraat richting Valkenburg dient de omleidingsroute met borden âVâ te volgen via Ravensboschstraat, Ravensbos en Stoepertweg.

o verkeer vanuit Valkenburg richting Arensgenhout dienen omleidingsroute met borden âAâ te volgen via Stoepertweg, Ravensbos en Ravensboschstraat.Â

Â


- vanaf week 18 tot en met week 23 zullen de Kampstraat en kruispunt Diepestraat, Kampstraat en Mesweg afgesloten zijn.

Omleidingen:

o Verkeer vanuit Hulsberg richting Schimmert dient omleidingsroute âSâ te volgen via Aalbekerweg en de provinciale weg.

o Verkeer vanuit Schimmert richting Hulsberg dient omleidingsroute âHâ te volgen via provinciale weg en Aalbekerweg.

Â

Informatie reconstructie Diepestraat

Maandagavond 16 maart jl. organiseerde Heijmans Infra in samenwerking met de gemeente Nuth een informatiebijeenkomst voor direct aanwonenden over de reconstructie van de Diepestraat.

Tijdens deze bijeenkomst informeerde Heijmans de aanwezigen over het ontwerp, de fasering van de werkzaamheden en de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. Verder was er voor de aanwezigen gelegenheid tot het stellen van vragen en het bekijken van het ontwerp.

Â

Medio april kunt u via www.diepestraat.nl de meest actuele en specifieke projectinformatie vinden over de reconstructie van de Diepestraat.

Â

Extra informatieavond voor overige bewoners uit de kern Arensgenhout, Schimmert en omgeving

Op 8 april as. vindt een extra informatieavond plaats, in café Packbiers, Diepestraat in Hulsberg, waar belangstellenden geïnformeerd worden over de werkzaamheden die plaatsvinden aan de Diepestraat en een deel van Provincialeweg tot aan Groot Haasdal. Tijdens deze avond wordt met name de fasering van de werkzaamheden en de daarbij noodzakelijke verkeersomleidingen worden toegelicht.

Â

Aanleg 30-km zone Arensgenhout

In een latere fase zal gestart worden met de aanleg van een 30-km zone in de kern Arensgenhout.

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal hierover met de bewoners van Arensgenhout overlegd worden.