Gemeente Almelo

Laatste fase aanpassingen Meulenbeldlaan

25 maart 2009 - In de week van 30 maart tot en met 3 april worden de werkzaamheden aan de Meulenbeldlaan definitief afgerond met onder meer het aanbrengen van de nog ontbrekende deklaag. Deze laag kon in november niet worden aangebracht vanwege de lage temperaturen. Met het aanbrengen van de laatste asfaltlaag, behoren de uitstekende putdeksels tot het verleden en worden de uitritconstructies autovriendelijker dan de afgelopen maanden. Belangrijk is dat de gehele Meulenbeldlaan dinsdag 31 maart en woensdag 1 april afgesloten is voor verkeer.

In het najaar van 2008 heeft de Gemeente Almelo het riool vervangen in de Meulenbeldlaan en is de verharding in de rijbaan voor een deel weer aangebracht. De aanliggende trottoirs zijn vervangen of opnieuw bestraat met de bestaande trottoirtegels. Tenslotte is voor een betere en veiligere verkeerscirculatie op elke afslag aan de Meulenbeldlaan een inritplateau aangebracht.

Voorbereidingen
Op dinsdag 31 maart vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats, zoals het verwijderen van de tijdelijke asfaltranden rondom de putdeksels waardoor scherpe randen ontstaan.

Afsluitingen en parkeren
De gehele Meulenbeldlaan wordt op dinsdag 31 maart en woensdag 1 april afgesloten voor het verkeer. De kruisingen met de Vriezenveenseweg en de Elsboerlaan zijn alleen op woensdag 1 april afgesloten voor verkeer. Bovendien kunt u tussen dinsdag 31 maart 6:30 uur en woensdag
1 april 17:00 uur niet met de auto parkeren op de Meulenbeldlaan. Om beschadigingen aan uw auto te voorkomen verzoek ik u vriendelijk om uw auto elders te parkeren. Na de werkzaamheden kunt u vanzelfsprekend weer parkeren.

Werkzaamheden
Op woensdag 1 april wordt de gehele deklaag in de Meulenbeldlaan aangebracht. Tegelijkertijd worden de kruisingen met de Vriezenveenseweg en de Elsboerlaan weer van asfalt voorzien.

Meer informatie
Hebt u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact met de projectleider, de heer de Jong via 0546 - 54 1297. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u ook contact opnemen met de opzichter, de heer Beverdam: 0546 - 54 1378.