Free Record Shop tekent contract met NS

30/03/2009 08:58

Free Record Shop Holding BV


- Samenwerking met NS gecontinueerd


- Free Record Shops op 14 stations aanwezig

Capelle aan den IJssel, 30 maart 2009 - Free Record Shop en NS Poort hebben opnieuw overeenstemming bereikt over de aanwezigheid van de entertainmentketen op 14 stations van de Nederlandse Spoorwegen. Free Record Shop is al bijna tien jaar prominent op de grotere stations aanwezig. Met de ondertekening van het nieuwe contract laten beide partijen zien, vertrouwen te hebben in de toekomst van entertainment op stations.

NS wil inspelen op de behoeften van de moderne reiziger. Stations worden aantrekkelijke verblijfsplekken waar je niet alleen naar toe gaat om te reizen maar naar een plek waar je wilt zijn. Reizigers wordt een uitgebreid en verbeterd assortiment winkels geboden. 'Entertainment is een onmisbaar product op onze stations. Daar komt bij dat Free Record Shop de laatste jaren flink heeft geïnvesteerd in haar formule: dat is te zien aan het assortiment, de geboden service en de uitstraling van de entertainmentketen. Free Record Shop past hierdoor perfect in ons totaalbeeld waarin stations omgetoverd worden tot aantrekkelijke locaties waar reizigers en bezoekers prettig kunnen winkelen, werken en anderen ontmoeten, aldus J.J. Reijnders van NS Poort.'

Beleving vormt een belangrijk onderdeel van de nieuwe strategie van zowel Free Record Shop als NS. Johan van Hees, Algemeen Directeur van Free Record Shop licht toe 'Free Record Shop laat de consument beleven. Door ons uitgebreid assortiment producten, een nieuw aansprekende winkelbeeld en door regelmatig live-evenementen te organiseren, zoals signeersessies met bekende artiesten, kan de klant entertainment beleven.'

Onlangs opende Free Record Shop een conceptstore in Antwerpen. De Nederlandse consument krijgt het nieuwe concept voor het eerst te zien in Proefstation Leiden, dat medio 2009 gereed moet zijn.

Voor vragen of verdere informatie:

Free Record Shop B.V.

Johan van Hees

Algemeen Directeur

Tel: 010-2844 712

Mobiel: 06-21 52 40 51

E-mail: Johan.vanHees@frs.nl

NS Poort

Iedere week bezoeken miljoenen mensen de stations en stationsgebieden. Samen met partners brengt NS Poort deze stationsgebieden tot leven. Daarmee wil zij, met oog voor duurzaamheid, een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit van Nederland. NS streeft ernaar de gehele reis, van deur tot deur, makkelijker en aangenamer te maken. Dit doet NS door op een slimme manier wonen, leren, werken, recreëren én reizen bij elkaar te brengen. Hiermee worden multifunctionele, aangename en leefbare stationsgebieden gecreëerd met een uitgebreid aanbod aan service, producten en diensten. Met als resultaat: een aantrekkelijke plek waar nog meer mensen willen komen en waar bedrijven zich graag willen vestigen.

Free Record Shop

Free Record Shop is marktleider op het gebied van home entertainmentproducten. De entertainmentretailer is ruim 35 jaar geleden begonnen als muziekwinkel. Inmiddels haalt zij naast muziek, een groot deel van haar omzet uit films en games, zowel via haar ruim 180 winkels in Nederland als via haar website. De nieuwe slogan 'Yource' staat voor 'your source for entertainment' en verwijst naar het ongelimiteerde entertainmentassortiment van de keten. Free Record Shop maakt deel uit van Free Record Shop Holding.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.freerecordshop.nl