Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Eindhoven, maandag 30 maart 2009

SVBmedia supplier van Sport & Zaken

SVBmedia is een van de toonaangevende mediabureaus in Nederland met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. Herco Tibboel, CEO van SVBmedia: "Het zo effectief mogelijk bereiken van de doelgroep tegen een zo scherp mogelijk ingekocht tarief, dat is onze meetbare toegevoegde waarde. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze kennis en expertise ook zo nu en dan aan organisaties beschikbaar te stellen, die ons normaal gesproken niet zouden kunnen inhuren. Als supplier van Sport & Zaken gaan wij diverse sportbonden en sportverenigingen de komende jaren adviseren over hun mediastrategie en over hoe ze deze strategie kunnen laten bijdragen aan het realiseren van hun doelstellingen. Daarna staan we ze full service bij in de realisatie van deze doelstellingen." In het gehele traject zal SVBmedia Eindhoven onder leiding van Erwin Peeters het voortouw nemen.

Advies
Wat is het verschil tussen een reclamebureau en een mediabureau? Erwin Peeters is Business Unit Director SVBmedia van de vestiging in Eindhoven. "Er is vaak verwarring over wat een reclamebureau doet en wat wij doen. Een reclamebureau ontwerpt in opdracht van een klant reclamecampagnes. Een mediabureau zorgt er vervolgens voor dat deze campagne op de beste plek terechtkomt met een zo groot mogelijk bereik voor de juiste doelgroep. Het mediabureau gaat op zoek naar een goede mediamix van bijvoorbeeld adverteren in de krant en op radio en koopt deze voor de adverteerder in. Het gaat om de juiste combinatie van een mooi creatief concept en een goede mediastrategie, welke uw communicatiedoelstellingen realiseert".

Sport & Zaken
Sport & Zaken is een initiatief van het Nederlands bedrijfsleven en heeft als doel sportbonden en sportverenigingen duurzaam te versterken. Hiermee levert Sport & Zaken een bijdrage aan de ontwikkeling van Nederland Sportland. Sport & Zaken brengt de georganiseerde sport en Nederlands bedrijven samen via verschillende programma's: Advies, Bedrijfssport, Sportbestuurders database en Goud op de Werkvloer. Bij Sport & Zaken zijn ruim 80 bedrijven en organisaties aangesloten. Zie voor meer informatie www.sportenzaken.nl.

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat door vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven altijd dicht bij de klanten is te vinden. Via korte lijnen worden marketing- en communicatiedoelstellingen door ervaren en deskundige medewerkers vertaald naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Mediaorders worden tegen optimale condities ingekocht en op efficiënte wijze afgehandeld. Zie voor meer informatie www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (