Ingezonden persbericht


Persbericht: Amsterdam, 24 februari 2009

GOUDEN KABOUTER AWARDS 2009
'Fashion in the Dancescene'

'Goud is het nieuwe zwart!', 'Klein is het nieuwe groot!', 'Small is the new large!', oftewel; 'Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert!'

Ook dit jaar weer een uitreiking van de fel begeerde Gouden Kabouter Awards en nog wel in het teken van de mode! Maandag 30 maart 2009 te Paradiso, 'de oscars van de dance'.

De Gouden Kabouters Awards komen er weer aan! Deze uitreiking van deze publieksprijzen voor allen die werkzaam zijn in het uitgaansleven, ook wel de Oscars van de dancescene genoemd, staat elk jaar garant voor veel jolijt en tumult (met grote publieke belangstelling en veel aandacht van de pers!). Ondanks dat de Gouden Kabouter Awards prijzen met een knipoog zijn, worden ze stiekem heel serieus genomen. Een winnaar van een Gouden Kabouter wordt hoog aangeslagen!

Elk jaar proberen we de avond van de Gouden Kabouter Awards (GKA) scherp, entertainend en origineel te maken met een thema; iets wat actueel en/of spraakmakend is in de clubscene op dat moment. Vorig jaar was het thema sponsoring en commercie in de dancescener. Met als absolute topper een surprise optreden van Daft Punk. In 2007 deden we een succesvolle poging om carnaval te introduceren aan het uitgaanspubliek boven de rivieren. Het jaar daarvoor was het thema 'Oude-te-house' (bejaardenhouse!) - een statement over de vergrijzing onder DJ's en feestorganisaties, met als speciale gast Vader Abraham (en de sexy smurfinnen die uit een reuze waterkraan sprongen). In 2005 organiseerden we onze eigen versie van Idols, compleet met een jury die de toespraken van alle kabouterwinnaars beoordeelden.

Voor de komende GKA's is het thema 'Mode' - een onderwerp wat veel raakvlakken met de dance heeft. In Paradiso worden kabouters in 13 verschillende categorieën uitgerijkt aan de top van de Nederlandse dance. Verwacht daarnaast heftige catwalk presentaties, scherpe jury commentaren door BN fashionjuristen als Bas Koster, Ruud van der Pijl, fashiondj's, stijliconen en veel mystery guests.

Vanaf maandag 14 maart kan er online gestemd worden op www.goudenkabouter.nl

Gouden Kabouter Awards
Paradiso - 30 maart 2009

20.30 - 21.30 Rode loper interviews
21.30 - 00.00 Uitreiking awards
00.00 - 04.00 Afterparty

Tickets uitrijking en afterparty: ¤ 7,50 inc membership

Het evenement is publiekelijk toegankelijk. Kaartjes zijn in de vvk te koop via de reguliere paradiso vvk adressen en op de avond zelf aan de deur.

www.goudenkabouter.nl
www.paradiso.nl

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

Niels Modderkolk
earthbookings
T: +31 (0)20-4866416
M: +31 (0)6-48428631
F: +31 (0)20-7851758
E: niels@earthbookings,nl
W: http://www.earthbookings.nl