Gemeente Haren

Varianten Raadhuisplein/Haderaplein nog deze week te bekijken in gemeentehuis

30/03/2009

De visie voor de invulling van het Raadhuisplein/Haderaplein begint nu vorm te krijgen. De ideeën en wensen die door inwoners en ondernemers van Haren naar voren zijn gebracht tijdens de bijeenkomsten in januari zijn verwerkt in een aantal varianten rond drie thema's: invulling plein, bebouwing en parkeren. Op 26 maart zijn deze varianten gepresenteerd en kon u uw reactie geven. De varianten zijn nog deze week te zijn in de hal van het gemeentehuis. U kunt ze ook digitaal bekijken aan de rechterkant van deze pagina. U heeft deze week ook nog de mogelijkheid een reactie te geven door middel van een enquêteformulier. Deze formulieren liggen in de hal van het gemeentehuis. Aan de rechterkant van deze pagina staat het formulier digitaal.

De reacties op de verschillende varianten zal het College van B&W meenemen bij de uitwerking van de conceptvisie, die in mei tijdens een tweede inloopmarkt aan de inwoners en ondernemers in Haren wordt gepresenteerd.

Het college legt de visie in juni voor aan de gemeenteraad ter vaststelling, samen met de reacties van de bezoekers van de inloopmarkt, zodat de raad die bij haar overwegingen kan betrekken. De gemeenteraad stelt de visie uiteindelijk vast.