HumanCapitalCare en Schermer Trommel & de Jong beste dienstverleners

30/03/2009 12:58

HumanCapitalCare

Persbericht, maart 2009

Arbo- en gezondheidsdienst HumanCapitalCare is met haar twee werkmaatschappijen HumanCapitalCare Arbozorg en Schermer Trommel & de Jong door het vakblad Personeelbeleid verkozen tot de beste dienstverlener van Nederland op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie, zoals gepubliceerd in het Personeelbeleid Jaarboek 2009.

HumanCapitalCare Arbozorg verdient haar plaats in de top als een kordaat handelende dienstverlener die met kennis van zaken optreedt. Schermer Trommel & de Jong blinkt uit in goede service en wordt door de respondenten geroemd om haar inzet, betrokkenheid en deskundigheid, aldus het rapport.

Schermer Trommel & de Jong eindigde met een rapportcijfer van 7,8 op de 1e plaats en HumanCapitalCare Arbozorg met 7,3 op de 2e plaats. Alleen de twee meest gewaardeerde dienstverleners scoren een 7 of hoger, de andere elf schommelen tussen 6 en 7.

Het onderzoek naar het gebruik en waardering van HR(M) dienstverleners werd gehouden door onderzoeksbureau ITHAKA Research uit Amsterdam in opdracht van het vakblad Personeelbeleid van Sdu Uitgevers. Personeelbeleid is het officiële orgaan van de NVP, Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

De 6000 leden van de NVP werden benaderd voor dit onderzoek.

HumanCapitalCare Arbozorg en Schermer Trommel & de Jong leggen in hun dienstverlening aan klanten de focus vooral op preventie van uitval, op integraal gezondheidsmanagement. Vanuit de gedachte 'samen werken aan gezondheid' adviseren en ondersteunen HumanCapitalCare Arbozorg en Schermer Trommel & de Jong organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Kwaliteit, vernieuwingsdrang, ontwikkelkracht in ICT-oplossingen en organisatiekracht dragen bij aan oplossingen die mede het toekomstig succes van klanten bepalen.

Tot HumanCapitalCare B.V. behoren naast HumanCapitalCare Arbozorg B.V. en Schermer Trommel & de Jong B.V., de werkmaatschappijen MKB-Care B.V. (voorheen Alexander Calder Arbodiensten B.V.) en IT? B.V.

Door de aanwezigheid van HumanCapitalCare met de holding in Eindhoven, regiokantoren in Hengelo, Son, Maastricht Airport, Breda en Amsterdam en vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Houten, Amersfoort, Veghel en Helmond en wordt een landelijke spreiding bereikt. HumanCapitalCare heeft een klantenbestand in alle branches en sectoren met circa 200.000 aangesloten werknemers en een omzetverwachting voor 2009 van euro 20 miljoen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl