Gemeente Apeldoorn

Website gemeente Apeldoorn nu ook in het Engels

Engelstalige bezoekers van de gemeentelijke website kunnen nu ook eenvoudig te weten komen wat er gebeurt in de gemeente Apeldoorn. De Engelstalige website is zowel te bereiken via de tekstbutton English op de homepage van de website als via de snelkoppeling www.apeldoorn.nl/english. De website bestaat uit twee delen. Een deel voor de bezoekers van Apeldoorn en een deel voor de ondernemers.

Het algemene deel 'General info Apeldoorn' laat de interessante plekken van Apeldoorn zien, zoals het centrum, de parken, de Veluwe en het culturele hoogtepunt Paleis Het Loo. Verder komen sport, recreatie en de internationale contacten aan bod. Een kaart en links naar bijvoorbeeld hotels en restaurants, openbaar vervoer, musea completeren het algemene deel van de website.

Het deel voor ondernemers 'Business in Apeldoorn' geeft beknopte informatie over samenwerking met lokale bedrijven of de mogelijkheden van vestiging van een bedrijf in Apeldoorn. De site geeft bijvoorbeeld de verschillende bedrijventerreinen en kantoorlocaties aan, evenals het Bedrijvencontactpunt, dat ook als centrale informatiepunt geldt voor ondernemers uit het buitenland.