Gemeente Onderbanken


Oproep deelnemers Kunstroute Onderbanken

Gemeente Onderbanken wil zich nog meer gaan profileren als âkunstenaarsgemeenteâ. In samenwerking met VVV Zuid-Limburg, de werkgroep Kunst en Cultuur en een aantal kunstenaars is er een plan opgesteld om de kunstenaars van Onderbanken nog eens speciaal onder de aandacht te brengen.

Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan het realiseren van een kunstroute door Onderbanken. Deze route die langs de ateliers van een groot aantal kunstenaars voert draagt de naam âSpiegelrouteâ. Inmiddels hebben al veel kunstenaars zich aangesloten bij dit mooie initiatief waardoor de route heel wat te bieden heeft. Toch willen wij bij deze ook andere kunstenaars vragen of zij interesse hebben om deel te nemen aan de route. Iedere kunstenaar binnen de gemeente Onderbanken kan deelnemen aan dit project. Enige voorwaarde is dat alle deelnemende kunstenaars regelmatig de deuren openen voor publiek: tijdens het openingsweekend in juni en daarna ten minste op elke eerste zondag van iedere even maand (feb. apr. jun. aug. okt. en dec.).

Â

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en details over het project contact opnemen met Sven Kools van VVV Zuid-Limburg via tel. 043-6098515 of via email: sven.kools@vvvzuidlimburg.nl In verband met het drukken van brochures en wandel- en fietskaarten is aanmelden slechts mogelijk tot 16 april.

Â