Brabantse ondernemers ontdekken nieuwe kansen door recessie


NUENEN, 20090330 -- Meer dan de helft van de Brabantse ondernemers beschouwt de kredietcrisis als een uitdaging. Alle aspecten van de bedrijfsvoering worden doorgelicht om de kwaliteit te verbeteren. Dit blijkt uit een enquete van Target Training via een internetpanel onder 134 Brabantse ondernemers tot 50 werknemers. Brabantse ondernemers zitten niet bij de pakken neer. Zij denken in mogelijkheden. De focus dient gericht te worden op de passie voor het effectueren van nieuwe ideeën. Een goed gevoel van zelfvertrouwen is daarbij de basis.

De praktijk
Of zoals projectontwikkelaar Dhr. J.A.J Ophorst van recreatiepark De Efteling op eigen initiatief communicatietrainingen in hypnose-nlp volgde en zijn ervaringen als volgt samenvat: "Goede initiatieven staan of vallen met een scherp oog voor het slagen van het gewenste succes. Je kunt creatief zijn, maar dit dient permanent door een positieve omgeving gevoed te worden, om de slagingskansen op een nooit aflatende manier te optimaliseren. Angst en negativisme zijn op dit moment vijanden van de economie. Door bestudering van processen die controle op emotie en gedrag geven, begreep ik niet alleen hoe ik mijn passie nog beter op peil kan houden, maar ook hoe dat op anderen over te dragen..."

Seminar "Hypnose/nlp in bedrijf"
Target Training geeft trainingen in `emotiebeheer' in Nuenen, Den Bosch, Breda, Waalwijk en nu ook in Den Haag. Trekt daarmee volle zalen. Deze bieden door inzicht en beleving van moderne communicatietechnieken een sterke stimulans en een compacte grondslag voor een `hernieuwd denken en voelen'!
Op 1 mei in Eden Babylon Hotel te Den Haag en 7 mei in De Collse Hoeve te Nuenen worden er bedrijfsseminars gehouden voor iedereen die wil werken aan daadkracht. Mentale blokkades krijgen hierdoor een positieve wending. Mede door de ervaring van trainer Riny van As in marketingcommunicatie én zijn effectiviteit in hypnose/nlp, blijft het effect daarvan voor lange termijn doorwerken. De persoonlijkheid van de deelnemers krijgen een meer ontspannen karakter. Een goed geluimd humeur vervangt voortaan spanning in stress-situaties. Dat geeft de benodigde energie aan mensen om bedrijven succesvol te laten functioneren.

Wat leer je in dit seminar:
-Dat hypnose een proces van communicatie is; je leert ermee werken, zowel privé als in bedrijf.
-Hoe je makkelijk ervaringen creëert voor meer energie en prestaties bij geplande uitkomsten.
-Hoe je tot rust komt en toch gepassioneerd je werk en privéleven tot succes maakt.
-Bruikbare technieken voor effectieve communicatie, energie en effectief ontspannen werken.
-Een nieuwe weg naar gezondheid.
-Overtuigingskracht voor teamwork en relaties.

Een seminar voor mensen in gezondheidszorg, onderwijs, sport, communicatie, coaching, fysiotherapeuten, mensen in het bedrijfsleven; HRM, management en sales, ministeries, en particulieren die met een versneld effect aan zichzelf willen werken.

Meer info: www.targettraining.nl