Kolk&Dijk 400ste partner van Backup-Connect


ALMERE, 20090330 -- Kolk&Dijk, telecom en ICT leverancier, is de 400ste deelnemer van het succesvolle partnerprogramma van Backup-Connect. Kolk&Dijk heeft sinds kort haar Telecom diensten uitgebreid met ICT services. De online backup is voor Kolk&Dijk een belangrijke binnenkomer om nieuwe en bestaande klanten te interesseren in de ICT diensten.

Backup-Connect biedt ICT leveranciers een uitgebreid partnerprogramma met het uniek Gray Label concept. Het Backup-Connect partnerprogramma heeft slechts één doel; het ICT leveranciers zo eenvoudig mogelijk maken om hun klanten de best mogelijke online backup te leveren. Hierbij zijn de bedrijfsnaam en het logo van de ICT leverancier duidelijk in beeld naast het logo van Backup-Connect.

Het afgelopen jaar is het aantal partners van Backup-Connect verdubbeld.

Over Kolk&Dijk
Kolk&Dijk richt zich op de koppelingen tussen vaste en mobiele telecommunicatie en bruikbare ICT oplossingen. In de huidige wirwar van aanbieders en providers is het voor ondernemers lastig om zonder veel kennis van zaken de juiste keuze te maken. De service van Kolk&Dijk is gericht op het ontzorgen van haar klanten en het besparen op het huidige dienstenpakket. Op basis van het nauwkeurig analyseren van de wensen, vormt Kolk&Dijk een objectief en pasklaar advies. Aan de hand van dit advies kunnen ze als full service bureau de gewenste aanpassingen ook organiseren en installeren.

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een zelfstandige, Nederlandse leverancier van complete online backup diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Backup-Connect biedt krachtige software - de Backup-Connect Manager - en maakt gebruik van eigen apparatuur die veilig is gestationeerd in de Amsterdam Internet Exchange. Backup-Connect beheert zelf de gehele backup keten en de beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door McAfee Secure. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in 16 landen, heeft in 5 landen eigen verkoopkantoren en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Zie voor meer informatie: www.backup-connect.nl