CDA

CDA start Ambitie en Appèltour

Het CDA start vanaf maandag a.s. een Ambitie en Appèl tour met als doel om met leden in debat te gaan over de maatregelen van het kabinet om de financiële crises aan te pakken. In alle provincies worden de komende weken bijeenkomsten of werkbezoeken georganiseerd.

CDA-partijvoorzitter Peter van Heeswijk:âHet kabinet heeft een ambitieus pakket van maatregelen neergelegd. Dit crisispakket voorziet niet alleen in investeringen om de economie weer op gang te helpen, maar maakt ook duidelijk hoe de rekening straks betaald wordt. Wij verwachten dat er bij CDA-leden behoefte bestaat om met bewindslieden en kamerleden over de aangekondigde maatregelen in gesprek te gaan. Dat gaan we doen op locatie, dus in de provincies zelf.â

Deze week
Op maandag 30 maart start de tour op het zogenaamde CDA plein Zuid Holland, in Hotel Mercure, Rijksstraatweg 30, 3316 EH te Dordrecht. Aanvang van de bijeenkomst is 19.30 uur. Gerda Verburg zal hier een inleiding geven en het debat aangaan.

Diezelfde dag, maandag 30 maart, gaan de Overijsselse kamerleden (Schreijer-Pierik, van Hijum, Omtzigt, Uitslag en Pieper) in gesprek met het CDA-kader uit de provincie vanaf 17.00 uur in het Hervormd Centrum, Constantijnstraat 7a in Nijverdal.

Op vrijdag 3 april spreekt CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel in Limburg, vanaf 20.15 uur in het gemeenschapshuis in Born, Prins Bisdomstraat 5, 6121 JE Born.

Andere bijeenkomsten

zaterdag 4 april
Ernst Hirsch Ballin Flevoland
Maria van der Hoeven Noord-Brabant
Ab Klink Drenthe
Jack de Vries Utrecht
Piet Hein Donner Noord-Holland

Maandag 6 april
Marja van Bijsterveldt Friesland
Camiel Eurlings Groningen

Dinsdag 7 april
Jan Kees de Jager Gelderland

Donderdag 9 april
Jan Kees de Jager Zeeland

De exacte tijden en locaties van deze bijeenkomsten worden begin volgende week bekend gemaakt.

---