Protestantse Kerk in Nederland


Ontmoetingsdag Protestants Vrouwenplatform

di 31 maart 2009
Het thema van de ontmoetingsdag van het Landelijk Protestants Vrouwen Platform (LPVP) is Onafhankelijkheid en overgave. Marja Meerburg, werkzaam op het Protestants Landelijk Dienstencentrum, zal dit thema inleiden. Zij heeft ervaring in het internationale vrouwenwerk en zal vertellen over de participatie van vrouwen in de kerk.

Ook de economische participatie van vrouwen komt aan bod. Waar doen vrouwen in mee? En waarom wel of juist niet? Het thema sluit aan bij de bijbelgedeelten over Michal, waarover het in het boek Samuël geschreven wordt.

s Middags is er gelegenheid mee te doen aan workshops: zang en beweging, zon en maan en papermidrasj van Elisabeth Posthumus Meyes, Geesje Werkman en Henny Meijberg.

De dag wordt gehouden op 13 maart 2009 van 10.00-15.30 uur in het Protestants Landelijk Dienstencentrum, Joseph Haydnlaan 2a te Utrecht. Kosten: EUR 11, incl. (bij binnenkomst svp gepast te voldoen).

Aanmelden (verplicht): lpvp@pkn.nl, tel. (030) 8801516, of per post naar LPVP, t.a.v. mw. C. Duit, Postbus 8504, 3503 RM Utrecht (svp vermelden: naam, adres, telefoon en aantal personen).