Syntens

Innovatie met lasers

Op dinsdag 31 maart 2009 organiseren Universiteit Twente, LAC, M2i en Syntens voor de tweede keer het Industrial LaserEvent op de Universiteit Twente. Dit jaar is het thema âInnovatie met lasersâ. Op het programma staan presentaties van zowel technostarters als gevestigde bedrijven. Daarnaast is er veel tijd ingeruimd voor demonstraties, workshops en is er ook weer een kennismarkt.

Voor ondernemers in de maakindustrie (producenten en toeleveranciers die werken met metaal, kunststof en hout) is dit programma zeer interessant omdat ook veel aandacht wordt gegeven aan (innovatieve) toepassingen met laser. De vorige editie van het LaserEvent was een succes: op 1 april 2008 werd het evenement bezocht door 125 bezoekers die het evenement gemiddeld met 4,2 sterren uit 5 beoordeelden.Â

Meer informatie
Meer informatie kunt u vinden op www.industrial-laserevent.nl waar u zich ook kunt aanmelden. Heeft u vragen over het event? Dan kunt u contact opnemen met innovatieadviseur Benno Rademaker van Syntens. Hij is bereikbaar op 088 â 444 0 073.