Veilig Verkeer Nederland

Persbericht

Roosendaals Verkeersdoolhof 2009

Roosendaal,

Voor de zevende keer wordt weer het Roosendaals verkeersdoolhof georganiseerd. Alle scholen uit de gemeente Roosendaal nemen deel aan de oefening voor het verkeersexamen.

Het park Vrouwenhof zal 31 maart 1 en 2 april weer worden omgetoverd tot een echt doolhof met verkeersborden en de gebruikelijke verkeersregels.
Alle scholen doen mee dat betekend dat ruim 900 leerlingen proberen het parcours foutloos te rijden.
Dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden door controleposten. Alle uitslagen worden in de computer gezet waar ook de gemiddelde tijd wordt opgenomen. VVN afdeling Roosendaal die mede organisator is stelt voor de beste leerlingen bekers beschikbaar en voor de beste school is een wisselbeker.
De uitslag wordt zo spoedig mogelijk aan de leerkrachten medegedeeld. Die kan dan de leerling of leerlingen nog extra verkeerslessen geven indien nodig voor het verkeersexamen.
Het is een formule die nu al zeven jaar perfect aansluit bij de scholen. Dat blijkt ook door de 100% leerlingen die meedoen aan het Roosendaals verkeersdoolhof.

Mocht u belangstelling hebben een kijkje te komen nemen kan dat in de ochtenduren. Neemt u dan contact op met de voorzitter van het Roosendaals verkeersdoolhof (VVN) op Patrick Peeters 0165 559016.