Gemeente Geldermalsen

Cultureel Café in Le Mélangeur

24 maart 2009 - Dinsdag 31 maart is 's avonds om 8 uur het maandelijks Cultureel Café. Deze keer echter niet in Beesd, maar in Geldermalsen. Dinsdag 31 maart is 's avonds om 8 uur het maandelijks Cultureel Café. Deze keer echter niet in Beesd, maar in Geldermalsen bij Le Mélangeur op de Markt.

Voor deze speciale gelegenheid komt de heer R.Timmer een dialezing houden over het dorp Geldermalsen zoals dat er in vroegere tijden heeft uitgezien. En hij kan het weten, want hij heeft dat oude Geldermalsen zelf meegemaakt en vastgelegd. Ook het vroegere beursgebouw waarin Le Mélangeur is gevestigd en de manier waarop het oude dorp zich heeft ontwikkeld, komen daarbij aan bod.

Het Cultureel Café is hèt ontmoetingspunt voor iedereen die zich bezig houdt met kunst en cultuur in de gemeente Geldermalsen of daarin geïnteresseerd is. Tevens biedt het een gratis open podium aan iedereen die iets wil presenteren, laten zien of laten horen. Het Platform Kunst en Cultuur is dan ook vereerd dat Le Mélangeur zijn deuren speciaal voor het Cultureel Café op 31 maart open stelt.

We verwachten op 31 maart een bijzonder Cultureel Café met een historische lezing in een bijzondere en historische omgeving te hebben. De lezing begint om 20.30 uur. Kijk voor meer info op http://www.cultuurgeldermalsen.nl/.

---