Gemeente Zoetermeer

Vergadering Wmo-raad Zoetermeer

Op dinsdag 31 maart komt de Wmo-raad Zoetermeer jaar bijeen in het bedrijfsrestaurant van de gemeente (Frankrijklaan 6). De vergadering begint om 20.00 uur.

Tijdens deze vergadering bespreekt de Wmo-raad de benchmark Wmo (met name het onderdeel vrijwilligerswerk), de herindicatie bij de huishoudelijke hulp en de Voortgangsnotitie Woonservicezones Zoetermeer. De vergaderingen van de Wmo-raad zijn openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. De volledige agenda is te vinden op www.zoetermeer.nl/zorgzaam (wmoraad > vergaderingen).

Wmo-raad Zoetermeer

De Wmo-raad is onafhankelijk en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan het college van burgemeester en wethouders over het beleid en de voorzieningen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Wmo-raad bestaat uit Zoetermeerse burgers, die verschillende doelgroepen van de Wmo vertegenwoordigen. In de vergaderingen van de Wmo-raad bespreken de leden voorstellen van de gemeente. Daarnaast kunnen de leden ook zelf onderwerpen aandragen voor advies. Meer informatie over de Wmo-raad kunt u vinden op
www.zoetermeer.nl/zorgzaam