Gemeente Nuth


Informatiebijeenkomst ontwikkelingen Hulsberg

Dinsdag 31 maart 2009 organiseert de gemeente Nuth een informatiebijeenkomst in de aula van basisschool Hulsberg. Tijdens deze bijeenkomst worden inwoners en betrokkenen geïnformeerd over de ontwikkelingen en ingezette koers aangaande Hulsberg (o.a brede school en sportaccommodaties).

Â

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Â

Wat kunt u tijdens deze bijeenkomst verwachten?

De gemeenteraad heeft op 16 december 2008 besloten dat in het gebied waar nu het sportcomplex is gevestigd, ook de brede school moet worden realiseert. In deze brede school kunnen naast de basisschool, ook de peuterspeelzaal, kinderopvang, bibliotheek, buitenschoolse opvang en het gemeenschapshuis worden ondergebracht. Wij spreken met opzet van âkunnenâ omdat dit onderdeel uitmaakt van het onderzoek dat op dit moment loopt. Dat onderzoek zal resulteren in een voorstel aan de gemeenteraad, die daarover op 2 juni 2009 zal vergaderen. De raad kan dan een keuze maken uit een aantal stedenbouwkundige varianten waarin de mogelijkheden tot invulling van het plangebied tussen de Mesweg, Sportparklaan en Kaalstreek zijn aangegeven.Â

Â

De drie stedenbouwkundige varianten worden tijdens de informatiebijeenkomst aan de aanwezigen gepresenteerd. U kunt vragen stellen en uw mening geven over de gepresenteerde varianten. Alle vragen en meningen die tijdens deze avond naar voren komen, worden onder de aandacht gebracht van de gemeenteraad. De raad kan deze informatie betrekken bij de afweging van de keuzes voor één van de stedenbouwkundige varianten.

Â

Aanwonenden, belanghebbenden en overige belangstellende worden van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen.