Power Unlimited zoekt Guitar Hero spelers met lef

31/03/2009 11:27

Magevents B.V.

WIE DURFT OP TE TREDEN VOOR 150.000 MAN?

Haarlem, 31 maart 2009 / Power Unlimited.

Kun jij aardig uit de voeten met Guitar Hero en wil je wel eens je kunsten tonen aan een groter publiek dan familie en vrienden? Dan is dit je kans! Power Unlimited geeft namelijk Guitar Hero bands de mogelijkheid om live op te treden tijdens Bevrijdingspop 5 mei te Haarlem voor 150.000 man! Hoe hard rock jij?

Hét gamesmagazine van Nederland, Power Unlimited, komt met een unieke actie tijdens Bevrijdingspop in de Haarlemse Hout. Power Unlimited vraagt Guitar Hero bands een filmpje van zichzelf te maken en deze YouTube-link te sturen naar de redactie. Vervolgens bekijkt een jury welke band het meeste "Rockt" en een van de slots mag invullen op de mainstage in Haarlem!

Daarnaast zijn Power Unlimited en Guitar Hero aanwezig op Bevrijdingspop met een minipodium. De band die daar het hardst rockt krijgt eveneens een plaats op het hoofdpodium.

Daniel Hendrikse van Power Unlimited spreekt van een even unieke als toegankelijke actie. "We willen dat iedereen kan meedoen. Een Guitar Hero band bestaat in principe uit een drummer, een gitarist, een basgitarist en een zanger maar mochten niet alle bandleden in jouw band zitten dan is dat geen punt", aldus Hendrikse. "Andersom is natuurlijk ook mogelijk: heb jij een waanzinnige stem of ben jij een fantastische drummer, maar heb je geen band. Geen probleem. Wij regelen de band!"

Power Unlimited "Hoe hard rock jij?" is inmiddels begonnen. Maak een YouTube filmpje en stuur de link naar prijsvraag@powerunlimited.nl of kijk op www.pu.nl. Zorg dat je aanmelding voor 25 april binnen is.





http://www.pu.nl