Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Bergen op Zoom, 31-03-2009

Man aangehouden voor diefstal van een fiets

Bergen op Zoom - Maandagmiddag om half zes heeft de politie op de Sint Josephstraat een 34-jarige inwoner uit Bergen op Zoom aangehouden omdat hij een fiets zou hebben gestolen. Getuigen zagen dat hij de fiets pakte en er mee weg liep. De toegesnelde agenten konden hem makkelijk pakken want hij liep met het achterwiel van de fiets omhoog. Aan het bureau verklaarde man, die dronken was, dat hij geen idee had waar de fiets vandaan was gekomen.

Winkeldievegge aangehouden

Roosendaal - Een 39-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats is maandagmiddag betrapt in een supermarkt aan het Tolbergcentrum toen zij allerlei spullen in haar zak en tas had gestopt. Personeel van de supermarkt had het al gezien en sprak de vrouw aan. Ze bekende direct. De politie heeft de vrouw van het personeel overgenomen en naar het bureau gebracht.

Man aangehouden voor overtreden tijdelijk huisverbod

Bergen op Zoom - De politie heeft maandagavond om ongeveer zes uur op de Anthony Duyckstraat een 20-jarige man uit Bergen op Zoom
aangehouden. De man zat in de tuin van de woning van zijn ouders. Aan de man was al eerder een tijdelijk huisverbod opgelegd. Hij mocht niet meer bij zijn ouders komen. Dat had hij nu echter overtreden en hij daarvoor aangehouden. Aan het bureau is hij inverzekering gesteld.

Ontsnapte inbreker aangehouden

Roosendaal - Dinsdagochtendvroeg om ongeveer één uur heeft de politie een eerder ontsnapte inbreker aangehouden. De 29-jarige inwoner uit Oudenbosch was op zondag 8 maart op heterdaad aangehouden toen hij met een andere verdachte ingebroken had in een winkel aan het Dijkcentrum. Zijn medeverdachte wist te ontsnappen. Bij zijn aanhouding raakte hij gewond waardoor hij opgenomen werd in het ziekenhuis. Voordat de arts hem had ontslagen heeft hij het ziekenhuis verlaten. Dinsdagmorgen zagen agenten hem rijden en konden hem weer aanhouden. De man is ingesloten aan het bureau.

Autodieven aangehouden door Politie en Marechaussee

Roosendaal/Yerseke - Een 52-jarige man uit Lissabon (Portugal) en een 42-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats zijn dinsdagmorgen om ongeveer vijf uur aangehouden op de rijksweg A58 nabij Yerseke in een, kort daarvoor, gestolen auto. Om ongeveer vier uur kwam vanaf het David Teniersplein de melding dat daar voor een woning een auto gestolen werd. Voordat de politie arriveerde was de auto al weg. Korte tijd later meldde een eenheid van de Koninklijke Marechaussee dat ze op de A58 achter de gestolen auto reden in de richting van Zeeland. Ter hoogte van de afslag Yerseke werd de auto met de twee verdachten tot stilstand gebracht door de Marechaussee en politie uit Zeeland. De twee zijn ingesloten aan het bureau.

Laatst gewijzigd 31-03-2009 11:58 | © Regio Midden en West Brabant |