Gemeente Laren


Goedkeuringsbesluit bestemmingsplan Sportcomplex Schuilkerkerpad

Burgemeester en wethouders van Laren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord Holland op 24 februari 2009 het bestemmingsplan `Sportcomplex Schuilkerkerpad' hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan, door de gemeenteraad vastgesteld op 24 september 2008, heeft voor een groot deel betrekking op sportcomplex `De Eng'. Daarnaast worden de percelen waaraan goedkeuring is onthouden in het plan `Weesboom 1999' bestemd.

Met ingang van 16 maart 2009 liggen het besluit van gedeputeerde staten van Noord Holland en het bestemmingsplan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 1-5 te Eemnes.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur en woensdag ook van 13.30 - 16.30 uur.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van gedeputeerde staten van Utrecht beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen overeenkomstig artikel 27 eerste of tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke ordening naar voren te hebben gebracht.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl