Gemeente Bunnik


Concept sportnota 2009-2012 ter inzage

'Sportnota gemeente Bunnik 2009-2013' in de inspraak

In de afgelopen maanden is gewerkt aan de nieuwe Sportnota voor de gemeente Bunnik. Het college heeft deze week ingestemd met het concept van deze Sportnota. De nota wordt nu ter inzage gelegd, zodat iedereen er op kan reageren.

In de Sportnota wordt eerst een terugblik gegeven op het beleid tot nu toe, de bezuinigingstaakstelling en het achterstallig onderhoud van de accommodaties. Verder wordt ingegaan op de sportaccommodaties in onze gemeente. Waarvoor kan de gemeente worden aangesproken en wat moeten de sportverenigingen zelf doen. De wijze van subsidiëren en het bepalen van het tarief zal nog nader onderzocht moeten worden. Ook de samenwerking (de verschillende rollen) tussen gemeente Sporthuis en Sportplatform wordt in de nota nader uitgewerkt.

Het college wil de breedtesport verder blijven ondersteunen, maar hiervoor zal wel extra geld gevonden moeten worden. De financiering vanuit de rijksoverheid veranderd, waardoor de gemeente in de toekomst een grotere eigen bijdrage moet gaan betalen.

De concept 'Sportnota gemeente Bunnik 2009-2013' ligt voor een periode van 4 weken (donderdag 2 april t/m vrijdag 30 april 2009) ter inzage.

In deze periode kunt u een schriftelijke reactie (geen e-mail) kenbaar maken bij: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunnik, t.a.v. mevrouw C. van Kempen, afdeling Strategie en Beleid, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

Voor nadere informatie over deze nota kunt u ook telefonisch contact met haar opnemen op telefoonnummer (030) 659 59 21. U kunt de concept 'Sportnota gemeente Bunnik 2009-2013' hier lezen of downloaden.

31-03-2009

* Algemene informatie