Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 24 maart 2009 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris Th. Van Waes

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 17 maart 2009

2. OSZ-JZ Uitspraak Raad van State inzake Kennisnemen van de uitspraak waarin de Raad van State Akkoord. dwangsombesluit Vresselseweg 40. het hoger beroep gegrond verklaart dat mevr. Verhoeven- Brugmans instelde tegen de uitspraak van de Voorzieningenrechter van 28-3-2008, inzake bewoning van het pand Vreseelseweg 40.
3. OSZ-PZ Ontwikkelrichting "Rooi Ontwikkel(d)(t)! 1. de ontwikkelingrichting van de organisatie vaststellen Akkoord. op basis van de discussienota "Rooi Ontwikkel(d)(t)" en de beantwoording van het advies van de ondernemingsraad; 2. instemmen met de genoemde ontwikkelrichting; a. de gemeenschappelijke visie op interne dienstverlening; b. de inrichting van de controlfunctie; c. de overgang van 4 naar 3 afdelingen, incl. de positionering van Handhavingszaken, Brandweer & Veiligheid en Belastingen d. de invoering van teamleiders e. de programmatische aansturing f. de overgang van MO naar MT g. de rol van de gemeentesecretaris h. de aanpak van de diverse rapporten i. de invoering van een Rooise School 3. het advies van de ondernemingsraad beantwoorden via concept-brief.


4. PBZ-BW Opstellen duurzaamheidsvisie. 1. RMB opdracht verstrekken volgens offerte; Nadere uitwerking door 2. het benodigde bedrag hiervoor ten laste laten komen portefeuillehouder (doorgaan van het budget dat door de raad ter beschikking is met RMB of offerte breder gesteld voor 2009 voor het opstellen van een uitzetten). duurzaamheidsvisie.




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 24 maart 2009 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
5. PBZ-BW Schijndelseweg/Pijnhorstweg. Het verzoek van dhr. De Wit voor het bouwen van 5 Akkoord. woningen afwijzen.
6. PBZ-BW Opdrachtverstrekking aan Arcadis voor Aan Arcadis opdracht verstrekken voor het begeleiden van Akkoord, incl. het begeleiden van het hele proces voor het gehele besluitvormingsproces voor zes onderhandelen over hoogte zes aanlegvergunningen. aanlegvergunningen naar aanleiding van uitspraken van de offerte. rechtbank.
7. SLZ-EVO Project Stichting Rooi Promotie. In principe medewerking verlenen aan de realisatie van het Akkoord. project "Vlaggen in Rooi" van Stichting Rooi Promotie.
8. SLZ-EVO Garantie-stelling Oranje-vereniging tbv Instemmen met het verlenen van een garantiestelling aan Akkoord incl. kanttekening 65 jaar bevrijding. de Oranjevereniging voor een bedrag van maximaal (garantstelling voor het
1.300,-- tbv een bevrijdingsconcert in het kader van 65 concert aan de 4 jaar bevrijding en de eventuele kosten dekken uit UPC- verenigingen). middelen.
9. OSZ-JZ Bezwaarschrift tegen afwijzing Besluiten om het eerder genomen afwijzingsbesluit te Akkoord. woonvoorziening in kader van de Wmo. herroepen en de gevraagde vergoeding alsnog toekennen.
10. SLZ-GW Ijsbeleid. 1. vaststellen van het ijsbeleid; Akkoord. 2.renoveren van het grasveld nabij Kasteel henkenshage voor het maken van een ijsbaan; 3. de incidentele kosten van de renovatie tlv e post openbaar groen brengen. Incidentele kosten voortkomend bij daadwerkelijke aanleg van ijsbanen tlv de post gladheidbestrijding brengen. Hiervan zal melding worden gedaan in de 1e of 2e berap van het desbetreffende jaar waarop het van toepassing is.