Faillissements-statistieken voor journalisten

31/03/2009 15:31

Untapped B.V.

31 maart 2009

P e r s b e r i c h t

Landelijke-, regionale- en vakpers krijgen vrije beschikking over op maat gemaakte faillissementsstatistieken

Faillissements-statistieken voor journalisten

Er is een toenemende behoefte aan op maat gemaakte faillissementsstatistieken. De landelijke-, regionale- en vakpers willen hun doelgroep op de hoogte houden van voor hen relevante faillissementsinformatie. Curatoren.nl heeft nu een media-module ontwikkeld waarmee journalisten en redacteuren deze informatie automatisch en kosteloos kunnen ontvangen.

Na het aanmaken van een persoonlijk profiel kunnen één of meerdere insolventieprofielen (faillissementen, surseances en schuldsaneringen) worden gedefinieerd. Hierbij kunnen uitgebreide regionale- en brancheselecties worden gemaakt. Op basis van het gekozen profiel ontvangt men ofwel direct de cijfers over de laatste periode - bijvoorbeeld als researchmateriaal voor een artikel - of iedere maand en/of kwartaal per e-mail de laatste cijfers - bijvoorbeeld voor periodieke plaatsing.

Het gebruik van de mediamodule is kosteloos en vindt plaats onder een fair-use policy en met de verplichting van bronvermelding bij publicatie. De mediamodule is te vinden onder www.curatoren.nl/mediamodule, of via www.curatoren.nl: "Voor journalisten."

Wat is Curatoren.nl

Curatoren.nl is de meest uitgebreide informatiebron over faillissementen, surseances en schuldsaneringen. Zo kunnen bezoekers de details van alle lopende insolventies raadplegen waaronder op dit moment circa 50.000 openbare faillissementsverslagen. Ook kunnen online vorderingen worden ingediend of berichten aan de behandelend curator worden voorgelegd. Inmiddels maken maandelijks zo'n 150.000 bezoekers gebruik van de site en wordt er samengewerkt met de diverse rechtbanken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.curatoren.nl