Symbaloo

Online en Symbaloo in samenwerkingsverband

Samenwerking leidt tot persoonlijke startpagina voor Online-klanten

Amsterdam, 31 maart 2009 - De geavanceerde internetstartpagina waarmee internetprovider Online alle klanten heeft verrast, is het resultaat van een partnership met internetbedrijf Symbaloo. Symbaloo won de gouden SpinAward voor beste websiteconcept en Website van het jaar 2008 in de categorie portals, en heeft deze expertise ingezet bij de ontwikkeling van de startpagina voor Online. De gratis startpagina navigeert gemakkelijk en biedt snel toegang tot voorgedefinieerde en zelfgeselecteerde websites.
Hotlinks:
Startpagina Online: http://online.symbaloo.com/nl/ Symbaloo: http://www.symbaloo.com/>
Online: http://www.online.nl/
Website van het jaar 2008: http://www.onlineawards.nl/winners.php

Nick Schilders, Manager Loyalty & Retention bij Online: "Als internetaanbieder helpen we onze gebruikers graag verder op weg, en we gaan daarin veel verder dan het standaard product. We laten dit bijvoorbeeld zien door steeds leuke en vernieuwende toepassingen aan te reiken. Ook het aanbieden van deze persoonlijke startpagina hoort daarbij. De Online startpagina werkt erg intuïtief, is makkelijk te onderhouden en ziet er nog mooi uit ook...zeer de moeite waard dus. Met één muisklik hebben klanten van Online hun favoriete websites voortaan binnen handbereik. Op http://online.symbaloo.com/nl/ kunnen al onze abonnees de startpagina vanaf vandaag gebruiken."

"Voor Symbaloo past het partnership met Online binnen onze groeistrategie. Wij zijn daarbij zeer enthousiast over het bewezen effect van Symbaloo op klanttevredenheid", aldus Steven Jongeneel, CMD bij Symbaloo.
---




Over Online
Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Het bedrijf, een dochteronderneming van T-Mobile Nederland, biedt een breed scala aan internet- en telefoondiensten voor de particuliere markt. In de afgelopen 14 jaar heeft de organisatie veel deskundigheid opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. Online biedt zo'n 335.000 huishoudens op een eenvoudige wijze veilig toegang tot internet en vaste telefonie door heel Nederland.

Over Symbaloo
Symbaloo.com is eind 2007 gelanceerd en heeft als doel om de meest eenvoudige start op internet te zijn. Sinds de introductie is het bezoek snel gegroeid.