Q & I


13/03/2009

Firewall uitvinder geeft lezing in Nederland!

Een unieke kans om hierbij te zijn.

Op dinsdag 31 maart a.s. zal firewall uitvinder Nir Zuk een bezoek brengen aan Nederland.

Nir Zuk wordt gezien als een belangrijk visionair op het gebied van netwerkbeveiliging. Hij heeft zeer uitgesproken meningen over dit onderwerp, en gaat daarbij confrontaties niet uit de weg. Nir Zuk heeft aan de wieg gestaan van de stateful inspection firewall, de technologie waarop vrijwel alle actuele firewalls zijn gebaseerd. Het patent voor deze technologie staat onder andere op zijn naam.

Zijn kennis heeft hij in praktijk gebracht bij Check Point, NetScreen en Juniper. In 2005 heeft hij samen met een aantal zeer ervaren security experts het bedrijf Palo Alto Networks opgericht. Wij bieden u de gelegenheid om kennis te maken met Nir Zuk en Palo Alto Networks. Op 31 maart as. is hij aanwezig bij Qi ict in Delft. Met zijn presentatie genaamd `It's time to fix the firewall!' rekent hij af met de huidige generatie netwerkbeveiliging, en zal hij zijn visie uiteen zetten.

Wij zijn er van overtuigd dat u onder de indruk zult zijn. Niet voor niets is Nir Zuk door Information Week uitgeroepen tot 1 van de 7 belangrijkste `influencers & innovators' die technologie vorm zullen gaan geven in de komende jaren.
Palo Alto Networks zet een nieuwe technologiegolf in gang, waarbij toegangsbeslissingen worden genomen op basis van gebruikers en applicaties, en niet alleen meer op basis van poortnummers en ip-adressen. Kijk voor meer informatie over Palo Alto op paloaltonetworks.com

AGENDA
12:30 ontvangst met lunch
13:00 Living uptime - Servie Janssen, marketing manager Qi ict 13:15 It's time to fix the firewall! - Nir Zuk, CTO & co-founder Palo Alto Networks
14:00 Technology overview - Nir Zuk, CTO & co-founder Palo Alto Networks
14:30 Live demonstratie en gelegenheid tot vragen stellen 15:00 Einde
U kunt zich inschrijven door een e-mail met uw gegevens te sturen naar info@qi.nl
Schrijf u snel in, het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname is kosteloos, de middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.