Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 08.45 uur

Utrecht, 31-03-2009

Schennispleger

SOEST- Op maandagmiddag werd een wandelaarster geconfronteerd met een schennispleger. Omstreeks 15.50 uur liep een 37-jarige wandelaarster uit Soest de blauwe paaltjesroute aan de Larixlaan. Plotseling kwam zijn oog in oog te staan met een man die zich aan het masturberen was. De vrouw schrok van de blanke man tussen 25 en 30 jaar oud met half lang donkerblond haar en normaal postuur en rende weg.

Poging beroving

SOEST- Op maandagavond werd een jongen bijna bestolen. Omstreeks 22.45 uur fietste een 16-jarige jongen uit Soest over de Dorpsstreek. Hij werd hier plotseling tegengehouden door een jongen. Deze jongen had een honkbalknuppel in zijn hand en sloeg op de hand van de jongen en eist geld. De jongen gaf geen geld en hij kreeg vervolgens nog een klap met knuppel op zijn schouder. De overvaller, 14 a 16 jaar oud,
1.70 lang, licht getinte huidskleur en slecht gebit, verdween vervolgens weer. De overvaller maakte deel uit van een groepje van drie die rond de pinautomaat liep. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, Eemland noord.