Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Diemen, 31 maart 2009

Randstad Techniek ziet vraag toenemen naar service- en onderhoudsmonteurs

Randstad Techniek ziet de vraag naar service- en onderhoudsmonteurs toenemen. Een van de gevolgen van de kredietcrisis is dat bedrijven meer investeren in het onderhoud van hun machinepark.

Volgens Teun Hebels, directeur Randstad Techniek wordt nu regelmatig de aanschaf van nieuwe machines uitgesteld. "In service en onderhoud daarentegen wordt juist geïnvesteerd om machineparken langer in bedrijf te kunnen houden. En daar komen de service- en onderhoudsmonteurs dus in beeld. Deze toenemende vraag signaleren we in het hele land", aldus Hebels.

Monteurs dragen zorg voor het uitvoeren van reparaties, onderhoud, opsporen en verhelpen van storingen, revisiewerkzaamheden aan de machines, installaties en rijdend materiaal. Geschikte kandidaten die in de techniek service en onderhoud willen uitvoeren zijn verzekerd van een baan bij Randstad Techniek.

Randstad Techniek, onderdeel van Randstad uitzendbureau is gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van technisch personeel. Al sinds jaar en dag is zij de grootste intermediair op het gebied van technisch personeel. Onlangs is dienstverlening uitgebreid met bemiddeling in de Offshore. Interesse in een baan in de techniek? Kijk dan op www.randstad.nl/techniek