Ingezonden persbericht


Datum: 31 maart 2009

John Olivieira manager marketing partnerships ilse media

Amsterdam, 31 maart 2009 - Ilse media heeft John Olivieira (38) aangetrokken als manager marketing partnerships.

In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en productie van marketing partnerships met adverteerders. Olivieira werkte eerder als zenderbaas bij MTVNetworks en als managing partner van activatiebureau Serious About. De laatste twee jaar werkte hij als MVO consultant voor stichting Meer dan Voetbal (KNVB), de digitale televisie zender Xite en voor verschillende reclamebureau's en mediabedrijven.

Wouter Hulst, commerciëel directeur ilse media: "Ik ben erg blij met de komst van John. Met hem halen we een manager marketing partnerships in huis met een flinke dosis crossmediale ervaring én creativiteit. Met zijn team gaat hij zich richten op het ontwikkelen van concepten voor adverteerders, waarbij content integratie en slim doelgroepbereik op de sites van ilse media en Sanoma Digital worden gecombineerd."

John Olivieira: "Ik vind het een prachtige uitdaging om de ervaring die ik de afgelopen jaren heb op gedaan op het gebied van partnerships met adverteerders te mogen toepassen bij de grootste online uitgever van Nederland. Samen met mijn nieuwe collega's zullen we adverteerders laten zien wat de kracht van samenwerken met media kan betekenen voor hun merk."

John Olivieira start op 20 april 2009.

VOOR DE REDACTIE
Een foto van John Olivieira is beschikbaar via:
http://marketing.ilsemedia.nl/johnolivieira

Over ilse media groep
Ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste digitale uitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 140 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, SchoolBANK.nl en web-log.nl bereikt ilse media ca. 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. Ilse media exploiteert tevens de vrouwensites van Sanoma Uitgevers, de Jonge Gezinnen sites en TVGids.nl. Sinds 2006 is ilse media ook actief op mobiel internet. Het mobiele netwerk van ilse media bestaat inmiddels uit 15 websites, waaronder Startpagina.mobi, mobiel.NU.nl, web-log.mobi en mobiel.Kieskeurig.nl. Het hele ilse media netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Ilse media is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites is Sanoma Uitgevers de grootste multimediale uitgever in Nederland.

Meer informatie over de ilse media groep: www.ilsemedia.nl