Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Aanmelding voor kandidaten Vers Top 100 editie 2009 verlengd!

Om bedrijven die nog werken aan innovaties of marktintroducties iets meer tijd te geven, is de aanmeldtermijn voor de Vers Top 100, editie 2009 verlengd. In plaats van 1 april sluit de nieuwe inzendtermijn op 20 april. Na die datum wordt de longlist vastgesteld en gaat de jury zich over de nieuwe kandidaten voor de Vers Top 100, editie 2009 buigen. De redactie heeft inmiddels vele inzendingen binnengekregen.

Door de bekendheid, die de lijst na de eerste publicatie van de Vers Top 100 in 2008 heeft gekregen, is het niveau en de diversiteit van de aanmeldingen zo mogelijk nog verder toegenomen. De onafhankelijke jury zal voor de zomervakantie alle inzendingen beoordelen zodat in september 2009 deze prestigieuze ranglijst voor de tweede keer kan worden gepubliceerd. ABN AMRO is, evenals in 2008, sponsor van de Vers Top 100.

Elk bedrijf of organisatie met een innovatieve, opmerkelijke en/of buitengewone bedrijfsvoering, product of dienst in de verssector komt voor deze ranglijst in aanmerking. Bedrijven mogen zichzelf kandidaat stellen, maar ook derden mogen een bedrijf, product of dienst aandragen. Dit kan allemaal via de website www.VersTop100.nl.

Bedrijven komen uiteindelijk in de Vers Top 100 doordat het innovatieve bedrijven en/of concepten zijn die met specifieke producten of diensten succesvol zijn in hun markt. Ook vervullen zij een voorbeeldfunctie of voortrekkersrol voor andere bedrijven. De jury beoordeelt de inzendingen op basis van vier beoordelingscriteria: innovatief vermogen, ondernemerschap, groeiperspectief en duurzaamheid.

Voorwaarden voor inzending


1. De Vers Top 100 staat open voor bedrijven en organisaties met een vestiging in Nederland.
2. Producten, diensten en innovatieve bedrijfsconcepten moet recent (circa 1 á 2 jaar) op de markt zijn geïntroduceerd.

Op www.verstop100.nl is het deelnemersprofiel en de definitie van 'Vers' volgens de Vers Top 100 te vinden.

Voor de pers -