Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 10.05 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 31 maart

* Ridderkerk: Poging ontvoering

* Rotterdam: Moord Baran Orhan

* Lelystad: Steekpartijen

* Rotterdam: Dood José Sanches

* Goes: Verduistering auto's

* Breda: Gewapende woningoverval

* Resultaten uitzending 24 maart en eventueel opgeloste zaken

Ridderkerk: Poging ontvoering
Dinsdagmiddag 18 november 2008 probeert een kale man een meisje in zijn gele bestelbus te trekken. Gelukkig weet het meisje zich los te rukken. Van de man is een compositietekening gemaakt.

Rotterdam: Moord Baran Orhan
Dinsdag 10 februari wordt op een parkeerplaats in Rotterdam het lichaam gevonden van de 20-jarige Nederlands/Turkse Baran Orhan. Zijn ouders zijn radeloos: Baran was, voor zover zij wisten, een prima jongen die elke dag keurig naar zijn werk ging en geen problemen had. Wat is er met Baran gebeurd?

Lelystad: Steekpartijen
Sinds december 2008 zijn in Lelystad 4 personen neergestoken, zonder dat daar aanleiding voor lijkt te zijn. Eén van de slachtoffers is zelfs overleden. Het is niet duidelijk of het om één en dezelfde dader gaat, maar de politie sluit dit niet uit.

Overige zaken
Rotterdam: Dood José Sanches
In de Rotterdamse Claes de Vrieselaan is dinsdag 11 november 2008 de 42-jarige José Manuel Sanches (ook bekend als Beto of Ze Manuel) doodgeschoten. Dinsdag 13 januari heeft Opsporing Verzocht ook al aandacht aan deze zaak geschonken. Hierop meldde zich o.a. na de uitzending een belangrijke getuige via Meld Misdaad Anoniem.

Goes: Verduistering bestelauto's
In februari en maart huurde een tot nu toe onbekende vrouw zowel in Goes als in Noordwijk een bestelbus. Beide auto's zijn na verhuur nooit meer teruggebracht.

Breda: Gewapende woningoverval
Dinsdagavond 3 maart overvallen twee gewapende mannen een huis aan de Muizenberglaan in de Bredase wijk Kesteren. Na een klein half uur gaan de daders er vandoor met persoonlijke dingen en het lijkt er sterk op, dat ze zomaar iets mee gegraaid hebben: zelfs een paar pakjes sigaretten van het merk DAVIDOFF Gold.