"Mobiel internet wordt populairder dan vast internet"


Lancering Mobielinternet.nl een feit

ALKMAAR, 20090331 -- De oprichter van vergelijkmobielinternet.nl weet het zeker: Mobiel internet wordt populairder dan ADSL en kabelinternet. Daarom is vandaag de website mobielinternet.nl gelanceerd. Mobiel internet is dé Nederlandse website waarop alle vragen rondom mobiel internet beantwoord worden.

Op termijn wordt elke techniek draadloos beschikbaar. Kijk naar de ontwikkeling van telefonie. Hierdoor is het een kwestie van tijd voordat iedereen net zo gemakkelijk mobiel zal internetten, als dat zij internetten via de kabel. Omdat er voor mobiel internet per computer een modem met abonnement gekocht zal moeten worden, zullen er op termijn meer mobiel internet aansluitingen dan vaste internet aansluitingen verkocht worden.

Met de oprichting van Mobielinternet.nl wil Bram van der Veer een platform bieden voor mensen met vragen rondom mobiel internet en aanverwante termen en technieken, zoals HSDPA en 3G internet. "Of je nu naar een vergelijking van mobiel internet zoekt, naar een uitleg van de term USB modem zoekt of dat je een zeer specifieke vraag hebt, op Mobielinternet.nl vind je een antwoord."

Het doelstelling van www.mobielinternet.nl is om binnen 2 jaar de grootste Mobiel internet community van Nederland te worden. "Een echte website waarbij je met vragen over draadloos breedband internet terecht kunt is er nu nog niet echt." Oprichter Bram van der Veer ziet de toekomst van mobielinternet.nl dan ook met vertrouwen tegemoet





Ingezonden persbericht